exuhecefek80 | Datum: Freitag, 20 Juni 2025, 13:55:02 | Nachricht # 1 |
Staff Sergeant
Gruppe: Neue Gruppe
Nachrichten: 11
Auszeichnungen: 0
Ruf: 0
Status: Offline Member Since: Montag 12 Mai 2025 06:16:37
| Останнім часом почав помічати нестабільну роботу двигуна – особливо на холостих обертах. Думаю, не варто затягувати і потрібно зробити повну діагностику. Але хочеться звернутися до спеціалістів, які справді розуміються на сучасних авто і мають якісне обладнання. Хто може порадити сервіс у Києві, де роблять на совість?
|
|
| |
nekagaxut069 | Datum: Freitag, 20 Juni 2025, 14:04:01 | Nachricht # 2 |
Staff Sergeant
Gruppe: Neue Gruppe
Nachrichten: 11
Auszeichnungen: 0
Ruf: 0
Status: Offline Member Since: Montag 12 Mai 2025 06:22:18
| Я нещодавно був у подібній ситуації — мотор почав троїти, обороти "плавали", а на СТО, куди звертався раніше, нічого толком не сказали. Знайомий порадив сервіс, де сам обслуговується — VRS. Записався онлайн, приїхав — і чесно, був приємно здивований рівнем обслуговування.Тут не просто "підключили сканер і подивились помилки", а провели повну діагностику двигуна в Києві: перевірили систему запалювання, форсунки, датчики, компресію — все чітко й професійно. Майстер пояснив, у чому проблема, показав результати тестів і дав реальні рекомендації без зайвого нав’язування послуг.Залишився дуже задоволений, бо не лише вирішив проблему, а й зрозумів, що з авто відбувається. Якщо потрібна якісна діагностика, це точно місце, яке можу рекомендувати.
|
|
| |